Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2020 18:10

Шукають ватажка банди, яка розстріляла чоловіка

Шукають ватажка банди, яка розстріляла чоловіка
Ватажок банди перебуває у міжнародному розшуку Фото: npu.gov.ua

У Чернівецькій області затримали чоловіків, які у квітні 2020 року застрелили місцевого мешканця. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський із депутатом вибивали неіснуючі борги

"Встановлено, що між особами з "кримінальних кіл" восени 2019 року виник конфлікт. Один із лідерів угруповання, побоюючись подальших переслідувань і перерозподілу сфер впливу, вирішив вбити свого опонента. Фігурант розробив план вбивства й залучив до виконання 2 знайомих", – йдеться у повідомленні.

Злочинці розробили план, і один з учасників банди повинен був придбати автомобіль для скоєння злочину. Другий мав здійснити постріл в автомобіль жертви. У квітні цього року зловмисники зробили заплановане — на одній з автопарковок Чернівців обстріляли чоловіка з нарізної вогнепальної зброї. Від отриманих поранень він помер на місці. Організатор банди керував діями і спостерігав за вчиненням злочину. Після скоєного чоловіки втопили зброю і спалили автомобіль.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство та незаконне поводження зі зброєю. Ватажок банди перебуває в міжнародному розшуку. Виконавці злочину - під вартою. Їм може загрожувати до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Суд наклав арешт на їхнє майно.

В одному із сіл Обухівського району на Київщині озброєні зловмисники напали на підприємця. Перестріли його на дорозі, вдавши, що ремонтують автомобіль. Коли чоловік запропонував їм допомогу - вистрілили в нього. Куля влучила в автівку. Нападники викрали в потерпілого велику суму грошей і зникли.

Зараз ви читаєте новину «Шукають ватажка банди, яка розстріляла чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути