Ексклюзиви
пʼятниця, 27 вересня 2013 10:06

Суддю, яка веде "врадіївську справу" запідозрили у родинних зв'язках із Дрижаком

Суддю, яка веде "врадіївську справу" запідозрили у родинних зв'язках із Дрижаком
Фото: vesti.ua

За даними джерел видання "Вести" у правоохоронних органах, одна із суддів, які розглядають справу "врадіївських ґвалтівників", є далекою родичкою екс-міліціонера Дрижака, якого звинувачують у побитті і зґвалтуванні Ірини Крашкової.

Водночас, адвокат Дрижака спростував таку інформацію, назвавши її чуткою. Зазначимо, процес ведуть три жінки — судді Першотравневого райсуду.

Також стало відомо, що постраждала Крашкова подала позов про відшкодування ґвалтівниками морального і матеріального збитків.

"Матеріальна компенсація — це гроші , які були витрачені на лікування та реабілітацію після побиття", — пояснив представник жінки у суді Євген Стельмах і додав, що позов стосується трьох обвинувачених — Дрижака , Рябіненка і Поліщука.

Нагадаємо, апеляційний суд Миколаївської області продовжив термін утримання під вартою "врадіївських ґвалтівників" до 25 листопада 2013 року.

Як відомо, 26 червня троє чоловіків жорстоко побили і зґвалтували 29-річну мешканку Врадіївки. Жінці вдалось вижити, вона упізнала ґвалтівників і дала проти них свідчення. Спершу правоохоронці намагалися приховати злочин. Це викликало масові протести у Врадіївці. Люди навіть взяли штурмом місцевий райвідділ.

Зараз ви читаєте новину «Суддю, яка веде "врадіївську справу" запідозрили у родинних зв'язках із Дрижаком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути