Ексклюзиви
четвер, 26 вересня 2013 17:41

Суд залишив під вартою фігурантів "Врадіївської справи" ще на два місяці

Суд залишив під вартою фігурантів "Врадіївської справи" ще на два місяці
Фото: ictv.ua

Первомайський міськрайонний суд залишив під вартою чотирьох фігурантів так званої "врадіївської справи", передає кореспондент УНН.

Ухвалою суду підсудних залишено під вартою строком ще на 2 місяці до 25 листопада. В ухвалі йдеться, що клопотання прокурора про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою є обґрунтованим.

Нагадаємо, сьогодні суд у Миколаєві розглядав клопотання прокуратури про продовження строку тримання під вартою усім підозрюваним у вчиненні злочинів у смт. Врадіївка у червні цього року.

Прокурор Наталія Висоцька внесла до суду клопотання про продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для всіх чотирьох фігурантів кримінального провадження. Прокурор наполягає на продовженні арешту строком на два місяці.

Слід додати, що попередній термін тримання під вартою у всіх підозрюваних закінчується завтра, 27 вересня.

Як повідомляє кореспондент УНН, адвокати усіх підсудних, окрім захисника єгеря Сергія Рябіненка, наполягають на обранні більш м'якого запобіжного заходу. Адвокат останнього, разом зі своїм клієнтом, погоджуються із клопотанням прокурора, зважаючи на суспільний резонанс справи.

Нагадаємо, ухвалою Апеляційного суду Миколаївської області від 9 вересня було визначено підсудність кримінального провадження за Первомайським міськрайсудом. Однак судові засідання відбуватимуться у приміщенні Апеляційного суду Миколаївської області у Миколаєві.

Початок розгляду справи по суті призначено на 8 жовтня.

Нагадаємо, 5 серпня поточного року, трьом підозрюваним у вчиненні злочинів стосовно мешканки смт. Врадіївка оголошено про підозру у вчиненні замаху на вбивство.

Як повідомлялось раніше, 26 червня троє чоловіків затягли в автомобіль 29-річну мешканку смт Врадіївка Ірину Крашкову, вивезли її до лісосмуги біля села Сирове і зґвалтували. Дорогою і на місці зґвалтування дівчину жорстоко били.

Покалічена жінка повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції, а у побитті брав ще один місцевий житель.

Крім того, перед судом постав заступник начальника Врадіївського райвідділу міліції, якому інкримінують, зокрема, сприяння у приховувані злочинів.

Зараз ви читаєте новину «Суд залишив під вартою фігурантів "Врадіївської справи" ще на два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути