середа, 10 березня 2021 09:08

Суддя побила сімейну лікарку

Суддя побила сімейну лікарку
В амбулаторії Бердичева на Житомирщині сімейна лікарка 45-річна Наталія Маслій отримала кулаком у голову від 62-річної судді апеляційного суду. Та зчинила скандал через довгу чергу. Фото: tsn.ua

В амбулаторії Бердичева на Житомирщині сталася бійка. Пацієнтка, у якої урвався терпець через довге очікування, зчинила скандал.

Сімейна лікарка 45-річна Наталія Маслій намагалася заспокоїти жінку, але натомість отримала удар кулаком по голові. Згодом з'ясувалося, що 62-річна кривдниця медика - суддя апеляційного суду.

Лікарка зі струсом мозку потрапила під крапельниці. Пояснює, того дня у неї було 52 пацієнти. У зв'язку з епідситуацією, хворі з підозрою на коронавірус і пацієнти з іншими скаргами приймаються окремими чергами. Знервована пацієнтка була якраз із симптомами коронавірусу і прийшла до пацієнтів з іншої зони зі скандалом. Тож, розповідає медик, вона вийшла заспокоїти подружжя, але ті увімкнули запис на телефоні і побили жінку, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погрожував ножицями та ножем: чоловік у рясі влаштував погром у столичній лікарні

Медики викликали поліцію. Бо пацієнтку впізнали, вона живе недалеко і давно обслуговується в амбулаторії. Правоохоронці відкрили провадження за статтею "хуліганство". Але справу передали до ДБР, оскільки кривдниця – суддя. На роботі її нема. Вона з 5 березня перебуває на лікарняному.

Слідчі ДБР справу не коментують, але вже відомо, що перевірятимуть не лише суддю, а й те, чи не зволікали медики з допомогою. Пацієнти амбулаторії кажуть, чекати на прийом дійсно доводиться довго.

Узяти інших фахівців не можуть, бо немає ставок, пояснюють чиновники. Двоє лікарів із коронавірусом, ще одна злягла після побиття. В амбулаторії залишився 1 медик, довелося взяти інтерна. Потерпіла каже, що ніхто з подружжя навіть не вибачився за те, що сталося. Тому лікарка хоче довести справу до суду.

У Житомирі 50-річний пацієнт напав на сімейного лікаря за відмову у підписанні декларації. Інцидент стався у центрі первинної медичної допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Суддя побила сімейну лікарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути