Ексклюзиви
четвер, 23 листопада 2017 17:00

Суд виніс вирок водієві, який збив на смерть дівчинку

Суд виніс вирок водієві, який збив на смерть дівчинку
Андрій Черкашин п'яним збив на авто трьох дітей. Одна з них померла. Отримав за злочин 8 років в'язниці. Фото - Обозреватель

23 листопада Дарницький районний суд Києва засудив до 8 років в'язниці Андрія Черкашина, який на смерть збив 9-річну Катерину Чоп в мікрорайоні Осокорки.

Також суд зобов'язав обвинуваченого виплатити компенсацію в розмірі 2 млн грн сім'ї загиблої дівчинки і 200 тис. грн рідним потерпілої. Про це пише "Обозреватель".

"Я каюсь в тому, що скоїв. Я розумію, що батьки ніколи не пробачать мене. Я не наркоман, я не крав. Я розумію, що скалічив життя, і я розумію, що ніколи в житті мені не пробачать того, що я вчинив, але на волі я приніс би більше користі ", - сказав Черкашин в суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італієць збив трирічну дівчинку

На минулих засіданнях засуджений заявляв, що готовий стати рабом родичів загиблої, щоб спокутувати перед ними свою вину.

За словами батька загиблої, ні Черкашин, ні його родичі або представники з сім'єю не зв'язувалися. Катерина була єдиною дитиною в сім'ї.

"Дитину не повернути, в душі у нас трагедія. Шкода, що немає довічного ув'язнення. Я б хотів, щоб він отримав довічне, але стаття цього не передбачає", - сказав батько загиблої дівчинки Василь Чоп.

П'яний водій збив дітей на узбіччі восени цього року. Одна з дівчаток - Катя Чоп - померла на місці ДТП. Вона була на велосипеді. Від удару відлетіла на 10 метрів. Друга дівчинка отримала переломи кінцівок, а хлопчик обійшовся сильним переляком. У салоні авто знайшли порожню пляшку з-під пива, а в крові винуватця виявили 2,23 проміле алкоголю. Перехожі мало не влаштували самосуд над водієм.

Зараз ви читаєте новину «Суд виніс вирок водієві, який збив на смерть дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути