понеділок, 14 січня 2019 14:09

Суд відпустив поліцейського, який на смерть збив велосипедистку

Районий суд у місті Буськ на Львівщині визнав працівника місцевого відділу поліції 43-річного Ігоря Ярину винним у вчиненні смертельної ДТП, під час якої загинула 61-річна жінка.

Однак після призначення 4 років тюрми звільнив його від відбування покарання з річним іспитовим строком, повідомляє видання ZAXID.NET.

Поліцейський Ігор Ярина, керуючи авто Skoda Octavia, вчинив смертельну ДТП поблизу села Новий Милятин у Буському районі на Львівщині на початку червня торік. У вироку суду вказано, що водій не застосував екстрене гальмування і збив 61-річну велосипедистку, що їхала зустрічним напрямком. Від отриманих травм жінка померла на місці події до приїзду медиків.

Після аварії прокуратура Львівщини заявляла, що досудове розслідування встановило, що водій Skoda Octavia перебував напідпитку. Проте, за інформацією видання, у вироку суду про це взагалі не згадано, хоча на сайті прокуратури це повідомлення досі доступне.

Автор: zaxid.net
  На Львівщині суд відпустив поліцейського, який на смерть збив велосипедистку
На Львівщині суд відпустив поліцейського, який на смерть збив велосипедистку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпустили бухгалтера, який крав премії поліцейських

Під час судового засідання поліцейський визнав свою вину. Заявив, що був необережним, не обрав безпечної швидкості та наїхав на велосипедистку. Водій просив не карати його суворо і запевнив суд, що відшкодував завдану шкоду родичам загиблої.

Суддя Буського райсуду Ганна Шендрікова визнала водія винним у вчиненні ДТП, призначивши йому 4 роки тюрми без позбавлення права керувати транспортними засобами. Однак суддя звільнила його від реального ув'язнення з річним іспитовим строком, вважаючи, що водій виправиться без тюремного ув'язнення.

Наприкінці жовтня 2018-го Ігор Ярина був звільнений з Буського відділу поліції.

Суд Чорноморська визнав невинними обвинувачених у заворушеннях 2 травня 2014-го в Одесі через недоведеність злочину з їхнього боку.

Зараз ви читаєте новину «Суд відпустив поліцейського, який на смерть збив велосипедистку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути