Ексклюзиви
вівторок, 09 травня 2017 15:43

Відпустили бухгалтера, який крав премії поліцейських

Відпустили бухгалтера, який крав премії поліцейських
Під 2 млн застави відпустили головного бухгалтера ГУ Нацполіції у Києві, якого з іншими керівниками затримали за крадіжку 6 млн грн поліцейських премій. Фото: vestnik.in.ua

Під 2 млн застави відпустили головного бухгалтера ГУ Нацполіції у Києві, якого з іншими керівниками затримали за крадіжку 6 млн грн поліцейських премій.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на ухвалу Дніпровського суду Києва.

Згідно з матеріалами суду, під підозрою, крім бухгалтера, виявилися головний спеціаліст відділу організації оплати праці управління фінзабезпечення і бухобліку ГУ НП в Києві. Також батько останньої – голова профспілкового комітету первинної профспілкової організації атестованих співробітників столичного полку поліції особливого призначення № 2, командир полку і його заступник. Відзначається, що упродовж 2016-2017 років ці люди привласнили бюджетні кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали хабарника з Державної фіскальної служби

Окремим поліцейським ("довіреним особам" полку № 2 Національної поліції в Києві) виплачувалися преміальні. За документами – на загальну суму 12,4 млн грн, але насправді на руки отримали тільки половину. За твердженням слідства, залишок співучасники ділили між собою.

Кримінальне провадження відкрили 18 листопада 2016 року. 10 лютого цього року, під час обшуку службового кабінету головного бухгалтера ГУ Нацполіції на вулиці Володимирській, 15 у Києві з сейфа вилучили 23 тис. грн; в гардеробному шафі – в кишені куртки бухгалтера знайшли 102 тис. грн, а на робочому столі – мобільний телефон iPhone 6.

Під час обшуку квартири – 104 тис. грн, ще одного приміщення (власник невідомий) – $ 89 тис., 1205 євро і 81,5 тис. грн.

Бухгалтеру повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Дніпровський суд наклав арешт на вилучені речі, а також на його автомобіль "Volkswagen Tuareg" 2012 випуску, квартиру площею 113,5 кв.м, машиномісце і будинок.

Зараз ви читаєте новину «Відпустили бухгалтера, який крав премії поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути