Ексклюзиви
середа, 30 травня 2018 15:50

Суд почув, що казала Зайцева у перші хвилини після ДТП

Суд почув, що казала Зайцева у перші хвилини після ДТП
Олена Зайцева після аварії казала патрульному, що не має при собі документів. Фото - Vgorode

Київський райсуд Харкова розглядає докази сторони захисту обвинувачених у ДТП на перехресті провулка Мечникова та вулиці Сумської, внаслідок якої загинули шестеро людей.

Адвокат Геннадія Дронова Сергій Перепелиця заявив низку клопотань. Також надав на розгляд суду два відеозаписи з бодікамер патрульних, які працювали на місці аварії. На одному із відео зафіксовано, як Олена Зайцева каже патрульному, що у неї немає при собі документів і їх зараз мають привезти. Просить її не знімати, говорить, що викличе адвоката.

Також Зайцева просилася сісти в машину патрульних та казала, що у її пасажирки осколки в нозі. Обидві дівчини пересувалися самостійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зайцева не отримає реальний термін - мати загиблого

Захисник Зайцевої Юлія Козирь після перегляду зазначила, що на відео не вказується, які саме документи мали привезти дівчині, тож не можна стверджувати, що Зайцева була за кермом без водійського посвідчення.

Перепелиця пояснив, що це відео з камери патрульного, який раніше на допиті заявляв, що Зайцева при собі не мала посвідчення водія.

Співробітник патрульної поліції Харкова Євген Шестов, який оформляв ДТП на вулиці Сумській, повідомив, що у обвинуваченої Олени Зайцевої, водія автомобіля Lexus, не було при собі водійських прав і техпаспорта на машину.

Зараз ви читаєте новину «Суд почув, що казала Зайцева у перші хвилини після ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути