вівторок, 13 листопада 2018 18:59

Суд на Зайцевою-Дроновим: адвокату потерпілих відмовили в клопотаннях

Суд на Зайцевою-Дроновим: адвокату потерпілих відмовили в клопотаннях
13 листопада в Харкові відбулося чергове слухання справи про масштабну аварію на вул.Сумській. Коли винесуть вирок обвинуваченим Олені Зайцевій та Геннадію Дронову поки не відомо. Фото - kr24.com.ua

Київський райсуд Харкова відмовив у клопотаннях представникові потерпілих Ларисі Матвеєвій. Вона просила викликати до суду в якості свідків медсестру з наркоцентру і експертів, які проводили психіатричну експертизу щодо обвинуваченої Олени Зайцевої.

"До сьогоднішнього моменту немає відомостей про те, що свідок Федірко (лікар-нарколог - Gazeta.ua) взагалі буде знайдений. Щоб зняти це питання з розгляду, вважаємо за необхідне допитати в якості свідка медсестру, яка була під час огляду Зайцевої", - сказала Матвєєва.

Матвєєва також просила допитати експертів, які проводили психіатричну експертизу щодо Зайцевої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Процес затягують" - потерпілі приїхали на суд Зайцевої-Дронова

"Зазначені експерти-психіатри проводили експертизу щодо Зайцевої з метою визначення психічного стану в момент ДТП. Але в експертизі відсутні відомості про те, чи знаходилася Зайцева в момент ДТП в стані, викликаному вживанням наркотичних или інших одурманюючих засобів", - пояснила Матвєєва.

У задоволенні обох клопотаннь суддя Віктор Попрас відмовив. До справи долучили тільки чеки про повернення грошей, переданих близьким жертв.

Наступне засідання відбудеться 20 листопада.

У справі про смертельну аварію на вулиці Сумікій у Харкові провели додаткову експертизу . Против результативности адвоката Сергій Перепелиця, який захищає Геннадія Дронова. Назвав їх брехливими.

Зараз ви читаєте новину «Суд на Зайцевою-Дроновим: адвокату потерпілих відмовили в клопотаннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути