вівторок, 25 жовтня 2011 08:44

Студент зарізав у броварському барі жінку, та забрав її гроші

Студент зарізав у броварському барі жінку, та забрав її гроші

В місті Бровари, що на Київщині, 20-річний студент жорстоко вбив жінку-бармена, забрав виручку у сумі 3 тисяч гривень та зник. Про це повідомили у прес-центрі МВС у Київській області.

Від азартних ігор молодик відмовитися не міг вже кілька останніх років. Нещодавно він програв всі свої гроші,тож вирішив спробувати найшвидший спосіб заробітку – кримінал. Про те, що в касі одного з броварський барів завжди водяться гроші, він був упевнений. Хлопець там частенько відпочивав сам. До того ж в закладі не було охорони.

"На злочин він ішов підготовлений – взяв рукавички та мисливський ніж. Дочекавшись, поки близько 23-ї години піде останній клієнт, студент зачинив двері зсередини та почав вимагати гроші у 46-річної жінки за стійкою. Коли ж вона вимоги не виконала, у хід пішов ніж. Дев'ять колото-різаних ран в область голови та дві – в шию. Такий висновок зробили лікарі стосовно причини смерті потерпілої", - розповіла Юлія Сінчак з прес-служби МВС у Київській області.

За її словами, тіло наступного дня виявив перехожий. Чоловік побачив, що двері закладу відчинені, ввійшов усередину. Там все було в бурих плямах, а на підлозі лежала вбита жінка. На місце події правоохоронці приїхали за кілька хвилин. Коли ж слідчо-оперативна група вже працювала, відбираючи необхідні зразки та докази, до кафе підійшов молодик. Хлопець розповів, що був тут вчора, ніяких підозрілих осіб, окрім двох заробітчан, які були добряче напідпитку, не бачив. Проте незнайомців він запам'ятав, і якщо буде потрібно впізнає їх.

"Міліція, звичайно, перевіряла всі можливі версії, та в історії з робітниками за наймом точно щось не сходилося, та і свідок виявився якийсь дивний. На запитання правоохоронців, що з його рукою, хлопець відповів, що порізався склом на дачі", - додала Сінчак.

За кілька годин слідчо-оперативної роботи молодик вже став головним підозрюваним. Цинічність його дій просто вражає. До міліціонерів від прийшов в тому самому одязі, в якому скоював вбивство. Після проведених експертиз замиті бурі плями на светрі та джинсах виявилися кров'ю жертви, а поріз на руці – від леза мисливського ножа. Коли діватися було нікуди, хлопець у всьому зізнався. Він розповів, що після вбивства ретельно вимив руки та пішов. Щоб приховати сліди злочину, викинув на смітник закривавлені кросівки, заховав ніж та поправ одяг.

За даним фактом броварська міліція порушила кримінальну справу за п.6 ч.2 ст 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство з корисливих мотивів. Зловмисник затриманий та знаходиться під вартою. Речові докази знайдені та долучені до справи. За скоєння злочину студентові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Студент зарізав у броварському барі жінку, та забрав її гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути