четвер, 28 лютого 2019 17:40

Студент загинув під час екскурсії

Студент загинув під час екскурсії
На території Тараканівського форту загинув студент. Фото: Вікіпедія

20-річний студент загинув на території Тараканівського форту, який знаходиться в Дубенському районі Рівненської області.

Троє рівненських студентів приїхали в село Тараканів, щоб побувати в пам'ятці ХІХ століття - фортифікаційній споруді. Пішли туди, коли вже стемніло. Один хлопець не помітив закінчення опорної стіни і, ступивши вперед, впав з висоти близько 10 метрів на кам'яні рештки будівлі, повідомляє "Волинь".

Від отриманих травм він одразу помер. Товариші дістали тіло з ями. Рятувальники на ношах доставили в карету "швидкої" допомоги. Але лікарі лише констатували смерть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік розбився, коли мив вікна на 7 поверсі

Правоохороці встановлюють всі обставини події. Відкрили кримінальну справу про умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок".

28 лютого в Києві за адресою вулиця Миропільська, 25 біля будинку виявили 20-річного чоловіка. Це сталось о 7.40. Загиблий - рядовий Нацгвардії. При собі мав документи.

Жив у цьому 16-поверховому будинку на четвертому поверсі і, ймовірно, випав з вікна. Але правоохоронці сумніваються, що випав з 4 поверху, бо тіло було дуже деформоване. Можливо, з більшої висоти. Під час падіння обірвав електричні дроти.

Зараз ви читаєте новину «Студент загинув під час екскурсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути