понеділок, 02 жовтня 2017 16:03

Стріляли в керівника обласної спілки вірмен

Стріляли в керівника обласної спілки вірмен
У центрі Запоріжжя стріляли у голову обласного вірменського товариства Арташеса Саргсяна (на фото — крайній праворуч). Поранений охоронець. Фото - timenews.in.ua

У центрі Запоріжжя напали на голову обласного вірменського товариства Арташеса Саргсяна.

За даними місцевої поліції, близько 10-ї години невідомий кілька разів вистрелив у бік Саргсяна, який саме прямував до офісу. Сам чоловік не постраждав, проте його охоронець перебуває в реанімації з важким пораненням живота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство у Черкасах: що відомо про розстріляного депутата

Замах на Саргсяна прокоментував заступник голови Союзу вірмен Запорізької області Рудольф Акопян, передає timenews.in.ua.

"О 9:30 Арташес Саргсян під'їхав до свого офісу. Почувся постріл. Упав охоронець, який його прикривав. Ми спочатку думали, що це "самостріл". Але поліція, яка прибула на місце події за нашим викликом сказала, що стріляв хтось з боку. Ми не розуміємо, хто і навіщо це міг зробити, оскільки нічого протизаконного ми не робили, але, ймовірно, ми комусь дуже заважаємо в цьому місті. Можливо, за цим стоять "старі сили", які намагаються повернутися в місто. Може, хтось намагається дестабілізувати ситуацію, щоб змістити губернатора", - розповів Акопян.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Нападника розшукують.

Ввечері 28 вересня депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова розстріляли з автомата Калашникова. Депутат загинув на місці. Сталося це поблизу гаражів, біля міського кладовища №2. На території області введено в дію план "Сирена". На розшук зловмисників спрямований увесь особовий склад кримінальної поліції області.

Зараз ви читаєте новину «Стріляли в керівника обласної спілки вірмен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути