середа, 21 липня 2021 10:20

Стрілка з чеченського весілля випустили з СІЗО

Стрілка з чеченського весілля випустили з СІЗО
Кирило Крамаренко (на фото праворуч), який стріляв на весіллі в Фонтанці Одеської області, вийшов зі слідчого ізолятора під заставу. Фото: dumskaya.net

Кирило Крамаренко, який стріляв з мисливського карабіна на весіллі в Фонтанці Одеської області, вийшов зі слідчого ізолятора під заставу.

Він був єдиним затриманим гостем весілля, якого суд відправив у СІЗО. Застава становила близько 200 тис. грн, за повідомленням пресслужби обласної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Діти гір поїдуть додому": на весіллі зі стріляниною було кілька росіян

Представники чеченської діаспори скаржаться на упереджене ставлення правоохоронців після інциденту. З України намагаються депортувати десятки їхніх співвітчизників, каже голова діаспори чеченського народу в Одеській області Муса Келоєв, передає "Думская".

"Створили якийсь список з 25 чеченців - гостей весілля, яких вони хочуть депортувати. А чому 25? Чому не 15 або 40?" - обурився Келоев.

Коментарів від міграційної служби поки що немає.

14 липня у Фонтанці під Одесою весілля святкував 24-річний Магомед Закарієв, чотириразовий чемпіон України з вільної боротьби. Його друг, Кирило Крамаренко, стріляв у повітря, а інший дрифтував на жвавій трасі. Умісті оголосили план "Перехоплення". А в ресторан, де зібралися гості, увірвався поліцейський спецназ, який пов'язав 47 чоловіків. Затриманих направили в міграційну службу, щоб перевірити, чи легально вони перебувають на території України.

Зараз ви читаєте новину «Стрілка з чеченського весілля випустили з СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути