середа, 31 березня 2021 11:53

Прислав прощальне повідомлення: батька й сина знайшли в авто на дні кар'єру

30 березня в селі Ташлик Ротмістрівської ОТГ на Черкащині з дна кар'єру дістали автомобіль із тілами 58-річного чоловіка та його 34-річного сина, жителів Сміли.

Автор: ch.npu.gov.ua
  На Черкащині батько та син вкоротили собі віку, з'їхавши на авто у кар'єр
На Черкащині батько та син вкоротили собі віку, з'їхавши на авто у кар'єр

За день до цього про зникнення рідних заявила жінка. Вона розказала поліцейським, що 28 березня її чоловік та син виїхали на автомобілі ВАЗ-2115 до Ватутіного Звенигородського району. А на вечір зв'язок із ними був відсутній. Жінка підозрювала найгірше, бо отримала від чоловіка "прощальне" повідомлення. Про це розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 33-річний чоловік зник разом із мікроавтобусом

"Поліцейські обстежували лісові насадження, відпрацьовували сусідні населені пункти, перевіряли місця можливого перебування батька та сина. Учора правоохоронці "вийшли" на слід протекторів шин від авто, які закінчувалися на обриві кар'єру, що були аналогічними до того, на якому пересувалися чоловіки. Тоді на місце події викликали водолазів. Вони обстежили дно кар'єру та на глибині близько 20 метрів виявили ВАЗ-2115 із загиблими. Транспортний засіб підняли на поверхню з допомогою автокрану", - розповіли поліцейські.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Відомо, що батько та син вчинили самогубство. Причину вчинку поки з'ясовують слідчі.

Зниклих 39-річного Дениса Савчука і його пасинка 14-річного Максима Мазка із Баранівки на Житомирщині знайшли мертвими. Автомобіль Citroen Berlingo з тілами на дні річки Случ поблизу села Полянки виявили водолази. У поліцію про зникнення повідомила жінка. Розповіла, що чоловік із сином не повернулися з прогулянки в лісі.

Зараз ви читаєте новину «Прислав прощальне повідомлення: батька й сина знайшли в авто на дні кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути