вівторок, 22 листопада 2016 13:28

Сторожові собаки насмерть загризли хлопця
5

24-річного жителя міста Дружківка Донеччини загризли собаки. Тіло чоловіка з рваними ранами і укусами знайшли 22 листопада на території приватного підприємства.

Про інцидент поліцію повідомила власниця підприємства. Тіло загиблого вранці виявили її працівники. Вони годувати собак, які охороняють територію. Про це повідомляє прес-служба поліції Донеччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена вкусила поліцейську

На місці події працювала слідча група. Зараз проводиться судово-медична експертиза. За її результатами стане відомо остаточну причину смерті хлопця. Відомо, що в нічний час територію приватного господарства охороняють лише сторожові собаки.

У Запоріжжі помер 27-річний В'ячеслав Коротін. Чоловік зник 13 листопада. Уночі відпочивав у нічному клубі "Орбіта". Близько п'ятої ранку вийшов із приміщення і зник. Наступного дня його знайшли мертвим. Тіло лежало в кущах неподалік. Шукають дівчину, яка була із загиблим напередодні в нічному клубі.

Зараз ви читаєте новину «Сторожові собаки насмерть загризли хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути