понеділок, 28 жовтня 2013 16:00

Столичні студенти фотографуються на фоні згорілого Аграрного університету

22 пожежних автомобіля брали участь у ліквідації пожежі в Національному університеті біоресурсів і природокористування, що у Голосіївському районі столиці. Подія трапилась учора, 27 жовтня, о 17:15. Вогнеборцям знадобилось більше 4 годин, щоб локалізувати та погасити вогонь.

Загиблих та постраждалих унаслідок пожежі немає. Причина виникнення загоряння сьогодні встановлюють експерти. Згорів актовий зал, музей, кабінети працівників секретаріату ВНЗ, їдальня. Обвалився дах та перекриття між 3 та 4 поверхами.

У будівлі проходив ремонт. Заклад готувався до відзначення 115-річчя від відкриття.

Того дня роботи проводились в актовому залі. За однією з версій, вогонь поширився саме звідти. "Ми поки не знаємо, будемо розбиратись", - повідомили у приймальні одного з факультетів.

Університет займає близько 20 гектарів. Корпуси та гуртожитки знаходяться неподалік один від одного. Студенти, що проходять повз згорілий корпус, фотографують його, та самі фотографуються на його фоні.

Національний університет біоресурсів і природокористування України є провідним вищим аграрним закладом освіти України. Тут навчається близько 50 тисяч студентів.

Зараз ви читаєте новину «Столичні студенти фотографуються на фоні згорілого Аграрного університету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути