четвер, 20 травня 2021 16:10

"Старша все бачила" - як судять матір, яка забила до смерті 4-річну доньку

"Старша все бачила" - як судять матір, яка забила до смерті 4-річну доньку
У Хмельницькому почався суд над 34-річною жінкою із села Ходаківці, котра до смерті забила доньку 4-річну Вікторію. Фото: tsn.ua

У Хмельницькому 19 травня почався суд над 34-річною жінкою, котра до смерті забила доньку 4-річну Вікторію. На суді свідчила старша донька підозрюваної, котра була свідком розправи над сестрою.

Дівчинка сама захотіла все розповісти, каже її опікунка Світлана Параджанова.

"Єва на власні очі бачила, як знущалися з померлої Вікусі. Вона сама проситься й хоче це розповісти. Вона каже: "Мамо, я піду й усе розповім", - говорить Світлана Параджанова, передає "Суспільне".

Показує документи, котрі свідчать, що 4-річна дитина померла від черепно-мозкової травми, а не від нападу епілепсії, як стверджує підозрювана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Епілепсії не було: жінка зізналася, за що до смерті побила 4-річну доньку

"Віку та Єву дали в мою прийомну сім'ю три роки тому. І до червня 2020-го вони я їх виховувала. Потім оця Наташа вийшла заміж і через суд повернула собі дівчаток. Коли Єву й Віку повертали їй, то у Віки такий вираз обличчя був переляканий. А в тих оченятах жах. "Мамо, я не хочу туди повертатися", - ось такі її останні слова були влітку. А в жовтні Вікуся потрапила в лікарню непритомна й із численними забоями. Через місяць померла. Коли Наташу заарештували, то Єву знову мені повернули. Вона мене мамою кличе. А з Наташою їй було погано. Каже, що боїться її", - розповідає Світлана Параджанова.

Чоловік підозрюваної Валерій Шелестов розповів, що йому дружина не хоче говорити правду. Вона твердить, що донька сама впала й ударилася. Він також розповів, що сам бачив, як одного разу його дружина штовхала дитину. Через це чоловік начебто й робив її зауваження.

У реанімаційному відділенні дитячої лікарні в Хмельницькому 2 листопада торік померла 4-річна дівчинка із села Ходаківці. Її непритомну привезли до обласної лікарні ввечері 7 жовтня. Була в глибокій комі, із забоями внутрішніх органів та зламаною рукою. Тоді правоохоронці в побитті дитини запідозрили її 34-річну матір. Та всі звинувачення відкидала. Мовляв, у доньки були напади епілепсії, під час яких вона так сильно побилася. Це спростували медики та соціальні працівники. З'ясувалося, що в дитини ніколи не було ніяких нападів. Вона декілька років жила в прийомній родині й лише нещодавно рідна мати через суд повернула собі дівчинку та її старшу сестру.

Зараз ви читаєте новину «"Старша все бачила" - як судять матір, яка забила до смерті 4-річну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути