середа, 14 листопада 2012 20:12

Станцію метро "Печерська" закривали через використану піротехніку

Станцію метро "Печерська" закривали через використану піротехніку
Фото: komrv101.ucoz.ua

Виявлений біля входу на станцію метро "Печерська" (Сирецько-Печерська лінія) підозрілий предмет виявився використаною піротехнічною продукцією, що не представляє небезпеки. Рух поїздів у звичайному режимі відновлено.

"Фахівці виявили в пакеті фрагменти використаної піротехніки (трубочки від феєрверку)", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві.

У міліції зазначили, що через перевірки предмета протягом 19 хвилин поїзда курсували без зупинок на цій станції, а в 18.01 станція запрацювала у звичному режимі.

Як повідомлялося, в середу ввечері станцію "Печерська" закрили на вихід і вхід у зв'язку з виявленням предмета, що мають ознаки вибухонебезпечного. Прибиральниця під час прибирання станції і пристанційної території в урні при вході на станцію перед скляними дверима виявила предмет, схожий на вибухонебезпечний пристрій. На місце викликали підрозділ вибухотехнічної служби для перевірки знахідки.

Зараз ви читаєте новину «Станцію метро "Печерська" закривали через використану піротехніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути