Ексклюзиви
неділя, 24 травня 2020 17:19

Стало відомо, що робив нардеп Давиденко перед загибеллю

Стало відомо,  що робив нардеп Давиденко перед загибеллю
Нардепа Валерія Давиденка знайшли з простреленою головою у власному офісі в Києві. Фото: facebook.com/Валерій Давиденко

Поліція розглядає три версії загибелі нардепа Валерія Давиденка: вбивство, інсценоване під суїцид, самогубство і доведення до самогубства.

Поки основною версією залишається остання, пише "Апостроф" із посиланням на джерела серед правоохоронців.
.
"Основною версією поліції сьогодні є доведення до самогубства. Про це говорять багато деталей, перш за все дані відеозапису, який постійно вівся в офісі нардепа. Можна бачити, як він ходить по офісу, заходить в санвузол і звідти більше не виходить. Далі з'являється прибиральниця, яка і викликала правоохоронців", - говорить співрозмовник.

За день до смерті у депутата була якась важлива зустріч, після якої він відключив телефон і залишився без зв'язку.

"Взагалі телефон в цій ситуації може прояснити багато деталей, але його поки не виявили. Є порожня пляшка алкогольного напою, але говорити про те, хто і коли її випив, і чи був нардеп в стані алкогольного сп'яніння на момент смерті - ще рано", - повідомило джерело.

Правоохоронці вважають, що у нардепа були складні переговори, у ходіу яких йому могли погрожувати. Не виключено, що погрожували його родині, що могло схилити його до самогубства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позичив $1,5 млн: цікаві подробиці про загиблого нардепа Давиденка

При цьому в оточенні нардепа не вірять у версію з самогубством. За словами знайомих Давиденка, ця людина не могла по емоційних чи інших причинах піти і застрелиться.

"Він боєць, звик все життя долати труднощі, він не здається перед діловими або політичними проблемами і точно не накладе на себе руки з цієї причини. У нього прекрасна сім'я, розумна і красива дружина, з якою у них були чудові стосунки, і дві доньки-красуні. Він щасливий батько і чоловік, успішний бізнесмен і політик, самогубство - це точно не про нього", - сказав чоловік, який особисто знав загиблого.

Валерія Давиденка знайшли мертвим увечері суботи, 23 травня, в його офісі в центрі Києва. Він був із простреленою головою. Поліція розслідує кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство, проте можуть перекваліфікувати справу на самогубство. Причини й мотиви поки що невідомі.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, що робив нардеп Давиденко перед загибеллю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути