пʼятниця, 25 травня 2018 14:15

Стало відомо, хто напав на фанів "Ліверпуля"

Стало відомо, хто напав на фанів "Ліверпуля"
Затримані за побиття громадян Великобританії, фанатів "Ліверпуля", є студентами одного з вищих навчальних закладів Києва. Фото - The Daily Mirror

Затримані за побиття громадян Великої Британії, фанатів "Ліверпуля", є студентами одного з вищих навчальних закладів Києва. Про це повідомив начальник Головного управління поліції Києва Андрій Крищенко.

"Двоє були затримані, доставлені в районне управління. Це - 21-річні громадяни України, студенти одного з вузів Києва. Відмовилися від дачі пояснень", - сказав Крищенко.

За фактом хуліганства відкрили кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Статус "у пошуку" - як кияни і футбольні фани знайшли одне одного

Крищенко зазначив, що поліція поінформувала консульство Великої Британії про інцидент. Він також повідомив, що стан постраждалих не вимагає серйозного медичного втручання, їм була надана первинна медична допомога, від дачі пояснень щодо інциденту громадяни Великої Британії відмовилися.

Близько 20 осіб в масках напали в центрі Києва на фанів англійського "Ліверпуля". Подія сталась 24 травня у ресторані, розташованому поблизу Олімпійського стадіону. Хулігани кидали у фанів столи та стільці. Поліція затримала двох нападників.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто напав на фанів "Ліверпуля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути