пʼятниця, 03 березня 2017 14:23

Стали відомі подробиці вбивства вахтера гуртожитку

Стали відомі подробиці вбивства вахтера гуртожитку
volga.lutsk

Сьогодні вранці у Ладижині знайшли вбитою вахтера коледжу Вінницького аграрного університету.

"Тіло жінки виявили студенти у вахтерській кімнаті гуртожитку. Вранці вони йшли на навчання і побачили жінку без свідомості у крові" - каже Ірина Добровольська з прес-центру обласної Нацполіції.

Жінка отримала смертельний удар в голову тупим предметом близько 5-ї ранку.

Загиблою виявилася 67-річна Анна Слободянюк. Працювала вахтером у гуртожитку з 1985 року. У ньому ж мала квартиру на 3-му поверсі.

"Чергові студенти виносили зранку сміття і помітили, що десь не видно Анни Савівни. Вони заходять у вахтерську кімнату, а вона вже була ознак життя у сидячому положенні. Експерти кажуть, орієнтовна смерть наступила близько 5-ї ранку. Хто це міг зробити, поліція розбереться", - говорить Gazeta.ua директор коледжу Олег Кифоренко.

У гуртожитку мешкає 90 студентів. Усі хлопці. Також - 12 чоловік з приватної фірми Кривого Рогу. Вони 4 роки поспіль приїжджають у відрядження в Ладижин ремонтувати ТЕС, зазначив директор коледжу.

"Не хочу ні на кого думати. Але Анна Савівна дуже була жорстка і любила дисципліну. Гуртожиток закривала. Не думаю, що когось пустила посеред ночі" - додав Олег Кифоренко.

За фактом загибелі жінки поліцейські відкрили кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Льодова брила впала на жінку з даху церкви

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції та експерти. Шукають тих, хто міг це зробити. У Ладижин виїхав керівник Нацполіції у Вінницькій області Юрій Педос.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. За скоєння такого злочину передбачено покарання до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці вбивства вахтера гуртожитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути