Ексклюзиви
понеділок, 11 серпня 2014 17:50

Спритний "волонтер" із Вінниччини придбав у себе автомобілі і передав їх у зону АТО

Спритний "волонтер" із Вінниччини придбав у себе автомобілі і передав їх у зону АТО
Фото: google.com.ua

Громадський діяч та волонтер із Козятина на Вінниччині Віктор Заїчко передав у зону АТО батальйону "Донбас" два автомобілі "УАЗ". Зробити з них машини для спецоперацій допомогли афганці Вінницької області.

"Ми вирізали повністю кузов - перерізали. Поставили підсилювачі, лавочки. Обладнали їх повністю. Там є і лопата, і лом, і сокира. Швидше всього, бійці в кузові будуть розміщувати кулемети", - розповів активіст Віктор Заїчко.

Місцеві мешканці переконані, Заїчко за людські благодійні кошти сам у себе купив автомобілі, кожен з яких коштує до півтори тисячі доларів.

"Працюючи декілька років тому головою Козятинської райдержадміністрації, Заїчко привласнив частину майна Бродецького товариства, яке ліквідовувалося. Серед майна, окрім сільгоспобладнання та станків, були і авто. Все це зберігалося у нього на пилорамі. Замість того, щоб повернути награбоване жителям Бродецького, або безкоштовно передати на фронт, він за благодійні кошти викупив у себе ці автівки та розпіарив цю подію у ЗМІ", - скаржаться люди.

З проханням допомогти атотранспортом, до Заїчка зверталися бійці 9-го Вінницького батальйону територіальної оборони. Вони охороняють кордон, маючи тільки одну бронемашину. Але від мецената отримали відмову.

"Ми всі знаємо, для чого ця була показуха з УАЗами. Адже вибори голів районних рад вже не за горами. І цей добродій в черговий раз мітить в це крісло. Пану Заїчку воно не світить, бо свої здібності демонстрував не раз нашому місту. А звання волонтера треба заслужити скромністю, чистотою серця і щирими вчинками. Гидко що на війні, на смертях, заздалегідь передбачливо, хтось будує кар'єру", - прокоментував ситуацію в соцмережах прикордонник Дмитро Смигунов.

Зараз ви читаєте новину «Спритний "волонтер" із Вінниччини придбав у себе автомобілі і передав їх у зону АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути