Ексклюзиви
пʼятниця, 13 грудня 2019 12:18

Справа Шеремета: військовій медсестрі Яні Дугарь вручили підозру

Справа Шеремета: військовій медсестрі Яні Дугарь вручили підозру
Яні Дугар вручили підозру Фото: Zaxid.net

Представники Генеральної прокуратури вручили повідомлення про підозру військовій медсестрі Яні Дугарь у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це пише Укрінформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство Шеремета: провели жорсткий обшук у волонтерів Акастьолових

Волонтерка та медик, Дугарь на початку війни на Сході почала допомагати Збройним силам. Офіційно вчиться в одному зі львівських вишів. За версією слідства, саме Яна Дугарь проводила розвідку на місці злочину та фотографувала, де і як розміщені камери. Також поліція оприлюднила телефонну розмову, де молода дівчина ділиться пересторогами щодо обшуків у неї: каже, що зберігає у квартирі 7 мобільних телефонів і набір сапера.

Сусіди по гуртожитку, де вона вже другий рік знімає житло, причетність дівчини до скоєння злочину не вірять. Вони кажуть, що з обшуком до Яни правоохоронці приходили тиждень тому: попитали і поїхали.

Підозрювана в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета волонтерка 26-річна Яна Дугарь має алібі. На момент убивства Шеремета вона була в АТО. Про це заявила народний депутат і засновниця батальйону медичної допомоги воїнам АТО/ООС "Госпітальєри" Яна Зінкевич. Також оприлюднила у Facebook світлину із зображенням довідки, що документує перебування Дугарь на Донбасі в той час, коли стався злочин у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Справа Шеремета: військовій медсестрі Яні Дугарь вручили підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути