середа, 23 листопада 2011 12:51

Спіймали на хабарі головного лікаря пологового будинку Рівного

Спіймали на хабарі головного лікаря пологового будинку Рівного

У понеділок міліціонери затримали під час передачі грошей 60-річну рівнянку Ганну Чайку, яка очолює міський пологовий будинок. Її підозрюють у тому, що вимагала хабар за працевлаштування.

До правоохоронців звернулася 30-річна жителька райцентру Радивилів, яка хотіла влаштуватися акушеркою. Жінка поскаржилася, що за прийняття на роботу з неї вимагають гроші – 1500 євро. Щоб упіймати головного лікаря за руку, вона зробила вигляд, ніби погоджується на оборудку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голову Бердичівського району затримали за хабар у 114 тисяч доларів

"Факт вимагання та отримання хабара задокументували", - повідомили у прес-службі прокуратури Рівненської області. – "Головного лікаря затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Кримінальну справу за одержання хабара вже порушено. Більше деталей поки надати не можемо, бо триває досудове слідство".

Це вже не перший випадок, коли фахівці міського пологового будинку мають справу з правоохоронцями. У листопаді 2006-ого року за підозрою у хабарництві затримали завідувача пологовим залом Михайла Кореня. Тоді батько новонародженого малюка зателефонував в міліцію, що з нього вимагають 100 доларів США. Лікар-акушер нібито погрожував забрати малюка і покласти в барокамеру - батьки змогли би бачити його всього раз на тиждень. Ганна Чайка стала на захист свого працівника, назвавши обвинувачення провокацією, а гроші - простою подякою професіоналу за його працю.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали на хабарі головного лікаря пологового будинку Рівного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути