пʼятниця, 18 листопада 2011 13:11

Рятуючи бабусю від п'яного, 8-річна дівчинка отримала ножове поранення

Рятуючи бабусю від п'яного, 8-річна дівчинка отримала ножове поранення

У Попаснянському районі 8-річна дівчинка, намагаючись врятувати бабусю від п'яного знайомого, отримала множинні ножові поранення. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС у Луганській області.

Вночі 12 листопада в Лисичанську міську лікарню у вкрай важкому стані з численними колото-різаними пораненнями було госпіталізовано 8-річна дівчинка. За її життя лікарі боролися кілька днів: у дитини був геморагічний шок, крововтрата і порушення дихальної функції внаслідок проникаючого поранення. У дитини були зачеплені також печінка, шлунок і кишечник.

Як з'ясувалося пізніше, дівчинка, намагаючись врятувати рідну бабусю, стала жертвою людини, яка була частим гостем у їхньому будинку.

Інцидент стався в с. Вовчеярівка Попаснянського району. Коли лікарі прибули на місце події, поранена жінка була без свідомості. А от дівчинка не тільки не злякалася і покликала на допомогу, а й розповіла дорослим про те, що сталося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Макіївці двоє бомжів спалили жінку

Вночі вона прокинулася від гучних криків. Увійшовши на кухню, побачила, як чоловік, якого вона добре знала, б'є бабусю. Дівчинка спробувала зупинити його. Відштовхнувши дитини, чоловік взяв кухонний ніж і вдарив жінку в живіт. А потім завдав кілька ножових поранень її внучці. Потім підпалив будинок і поїхав. Дівчинка, загасивши вогонь, вивела бабусю на вулицю, а потім у повній темряві побігла до сторожки, до єдиній людині, який міг допомогти. Він і викликав "швидку допомогу".

Вже після того, як швидка поїхала, сусіди виявили, що поранена не тільки жінка, але і її внучка. Весь цей час дитина не подавав виду, що щось не так. На півдорозі машину швидкої допомоги довелося повертати назад, щоб забрати і дівчинку. Як і годиться, медики викликали міліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині колишній в'язень зарізав знайомого через "поняття"

Протягом кількох годин співробітники Попаснянського райвідділу міліції спільно зі своїми колегами лисичанським затримали злочинця. Він поїхав ставити машину в гараж. Саме там його і затримали.

На даний момент у відношенні чоловіка порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 15 п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Замах на вбивство". Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі аж до довічного. Ведеться слідство.

14 листопада дівчинка прийшла до тями і була відключена від апарату штучної вентиляції легенів. Її стан стабілізувався, загрози життю немає.

Зараз ви читаєте новину «Рятуючи бабусю від п'яного, 8-річна дівчинка отримала ножове поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути