неділя, 03 березня 2019 13:43

Сотні активістів пікетують будинок Гладковського

Сотні активістів пікетують будинок Гладковського
У Козині під будинком Ігоря Гладковського зібралися сотні активістів. Фото: Facebook

Кілька сотень активістів "Національних дружин" та "Національного корпусу" пікетують будинок Ігоря Гладковського, якого разом із батьком Олегом Гладковським підозрюють в розкраданнях в українській оборонній промисловості.

Активісти налаштовані рішуче і будуть добиватися виконання своїх умов. Про це повідомляє прес-служба "Національного корпусу" в Facebook..

"Ми не залишимо в спокої мародерів, корупціонерів та покидьків, які розкрадають військовий бюджет під час війни. Ми не дамо зам'яти цю тему і добиватимемось виконання наших вимог. Свинарчуки Порошенка мають сидіти за ґратами", - йдеться в повідомленні.

Активісти закликають всіх охочих приєднатися до пікету під будинком Гладковського в Козині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрадання в оборонці: в СБУ зробили важливе уточнення

25 лютого "Наші гроші" опублікували розслідування, у якому звинуватили Олега Гладковського, його сина Ігоря Гладковського і нинішнього директора "Укроборонпрому" Павла Букіна в розкраданнях в оборонному комплексі України.

Згідно з розслідуванням, син заступника секретаря РНБО разом із партнерами організували постачання контрабандних російських деталей для військової техніки. Водночас державні оборонні підприємства "Укроборонпрому" купували ці деталі у фірм-прокладок за цінами, завищеними в кілька разів. Однією з таких фірм була "Оптимумспецдеталь".

Журналістам надійшов анонімний лист з архівом листування фігурантів схеми. Із листів випливає, що син заступника секретаря РНБО погоджував афери через свого батька. За даними журналістів, фігуранти схем заробили мінімум 250 млн грн за допомогою фірм-прокладок.

Зараз ви читаєте новину «Сотні активістів пікетують будинок Гладковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути