понеділок, 17 червня 2019 17:15

Щоб не втекла до батька в Італію - дівчині з Ужгорода не дали права вийти під заставу

Щоб не втекла до батька в Італію - дівчині з Ужгорода не дали права вийти під заставу
21-річна Яна Костраба з Ужгорода потрапила в аварію на чужому Porsche Cayenne Фото: prozak.info

В Ужгородському міськрайонному суді відбулося засідання щодо обрання запобіжного заходу Яні Кострабі. Вона спричинила ДТП, в результаті якого важко травмовався 32-річний чоловік.

У ході судового засідання процесуальний прокурор вимагав для дівчини на період слідства протягом двох місяців взяття під варту з неможливістю внесення застави, пише Рrozak.info.

Дівчина вибачилась і попросила не брати її під варту. Адвокат просив суд не брати дівчину під варту і переконував, що та не переховуватиметься від слідства.

Однак суд повністю підтримав вимогу представника прокуратури і суддя вирішив взяти дівчину під варту на 60 діб, поки буде тривати слідство і без можливості застави.

У дівчини немає водійського посвідчення. ДТП має важкі наслідки. Водій іншого автомобіля перебуває на межі життя і смерті. Сьогодні чоловік вийшов з коми і приходить до тями. Лікарі не дають жодних прогнозів. Батько дівчини вибачився у соцмережах за доньку, але допис він зробив із-за кордону - з Італії. Не виключено, що він може легко сховати від слідства доньку за кордоном.

Справа набула широкого резонансу – судді, вірогідно, побоялися бути лояльними до підсудної.

Поки невідомо, з якою швидкістю їхала дівчина. У поліції повідомили, що вона була тверезою. Місце, де сталася аварія, складне. Це різкий поворот після тривалої прямої дороги. Там часто ставалися аварії і лише зовсім недавно влада прийняла рішення розширити поворот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бог простить" - батько вибачився за доньку, яка спричинила жахливу аварію

Захист з боку дівчини має намір подати апеляцію на рішення суду. Апеляційний суд може або випустити її під заставу, або призначити домашній арешт.

В одному з міст Закарпатської області через 21-річну дівчину на Porsche сталася масштабна ДТП.

"Вчора, 15 червня, близько 19:15 в Ужгороді на вулиці Слов'янській сталася ДТП з постраждалими. На місце аварії прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що 21-річна мешканка Сваляви, перебуваючи за кермом автомобіля Porsche Cayenne, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем Ford Focus, під керуванням 32-річного ужгородця", - повідомляє відділ комунікації ГУ НП області.

Зараз ви читаєте новину «Щоб не втекла до батька в Італію - дівчині з Ужгорода не дали права вийти під заставу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути