Ексклюзиви
пʼятниця, 30 липня 2021 21:03

Із весілля - за ґрати: наречений стріляв серед села

Із весілля -  за ґрати: наречений стріляв серед села
Буковинські поліцейські викрили чоловіків, які влаштували стрілянину під час святкування весілля. Фото: cv.npu.gov.ua

У селі Нижні Петрівці Чернівецького району під час весілля 27-річний наречений їхав весільним кортежем і стріляв із карабіна. Відповідне відео потрапило у мережу, де на нього натрапили поліцейські.

Тепер чоловіка можуть ув'язнити на сім років, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Відеозапис, на якому чоловік стріляє з автомата, рухаючись при цьому у весільному кортежі, правоохоронці виявили в мережі. Проїжджаючи центром села на BMW X-5, зловмисник стріляв з автоматичної зброї поряд з оселями громадян. На щастя, ніхто не постраждав. Правоохоронці встановили також і власника зброї – 33-річного односельця й товариша нареченого. Додатково співробітники поліції з'ясували, що окрім зафіксованого на відео карабіна, чоловікові належать ще три одиниці нарізної зброї", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після весілля чоловік влаштував стрілянину

За безвідповідальну передачу зброї 33-річному анулювали дозвіл на її зберігання та використання. Також йому загрожує штраф. 27-річного нареченого звинувачують в хуліганстві.

Поліцейські вилучили в чоловіків зброю, автомобілі, патрони, мобільні засоби відеофіксації стрілянини та інші речові докази. Усе направили на експертизу.

У Фонтанці під Одесою весілля святкував 24-річний Магомед Закарієв, чотириразовий чемпіон України з вільної боротьби. Його друг, Кирило Крамаренко, стріляв у повітря, а інший дрифтував на жвавій трасі. Умісті оголосили план "Перехоплення". А в ресторан, де зібралися гості, увірвався поліцейський спецназ, який пов'язав 47 чоловіків. Затриманих направили в міграційну службу, щоб перевірити, чи легально вони перебувають на території України.

Зараз ви читаєте новину «Із весілля - за ґрати: наречений стріляв серед села». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути