пʼятниця, 19 березня 2021 12:02

Що розповів син-замовник про вбивство батька

Що розповів син-замовник про вбивство батька
У Гнідині на Київщині 19-річний син замовив вбивство 47-річного батька. Виконавцем став 19-річний товариш замовника. Обох затримали. Фото: facebook.com/Андрій Нєбитов

19-річний мешканець Гнідина Бориспільського району на Київщині, який замовив вбивство 47-річного батька, зізнався у плануванні злочину. Каже, що боявся батька, той погрожував вбивством йому. Сприйняв це серйозно й діяв на випередження.

Виконавцем покликав давнього товариша. Про це розповів на допиті.

"Я мав серйозні проблеми в сімейних стосунках. Захотів позбутися батьків. Попросив свого давнього друга допомогти в цьому. Ввечері 16 березня допоміг йому потрапити в будинок, відчинив двері. І він вбив мого батька", - розповів затриманий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співробітницю СБУ замовив колишній

Поліцейські спочатку затримали виконавця. А той уже розповів про замовника, повідомив Gazeta.ua начальник обласної поліції Андрій Нєбитов.

"Ми відпрацювали прилеглі будинки, продивилися записи з камер відеоспостереження. І вийшли на слід ймовірного злочинця за 3 кілометри через ліс. Пізніше вдалося встановити місце перебування зловмисника. Він зізнався в скоєному і дав викривальні покази на замовника", - розповів Нєбитов.

За скоєне 19-річні товариші можуть сісти до в'язниці на 15 років або довічно.

Вбивство сталося ввечері 16 березня. Зловмисник 25 разів вдарив 47-річного потерпілого ножем на очах дружини й дітей. З'ясувалося, чоловіка замовив своєму приятелю його 19-річний син. Мотивом злочину став спадок. Частину отриманих грошей син-замовник планував віддати товаришу за скоєне вбивство, а решту витратити на власні потреби.

Зараз ви читаєте новину «Що розповів син-замовник про вбивство батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути