неділя, 13 листопада 2016 20:05

"Сніговий апокаліпсис": діти не підуть завтра до школи

"Сніговий апокаліпсис": діти не підуть завтра до школи

В Україні через негоду знеструмлені 430 населених пунктів у 9 областях. У деяких регіонах скасували навчання у садках та школах.

Про це повідомив міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко.

"Через негоду в Івано-Франківській області на 2 дні закриваються дитсадки, школи та ПТУ", - повідомили в обладміністрації.

Подібні кроки планує вживати влада і в інших регіонах заходу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві закриють в'їзд для вантажівок

"У Чернівцях через сильні снігопади 14 листопада буде припинене навчання у школах міста", - каже міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

Він підписав відповідне розпорядження про призупинення навчання у всіх школах міста. У разі подальшого погіршення погодних умов канікули в чернівецьких загальноосвітніх закладах можуть бути продовжені.

У Хмельницькому керівник управління освіти закликав учителів шкіл і вихователів дитсадків вийти на прибирання снігу. На дорогах міста працює також близько 30 одиниць техніки.

Унаслідок несприятливих погодних умов через спрацювання систем захисту ліній електропередач знеструмлені 275 населених пунктів. У Хмельницькій області без світла 114 населених пунктів, у Тернопільській – 83. В Івано-Франківській – 37, Житомирській – 16, Вінницькій – 15, Волинській – 10. До відновлення енергопостачання залучені бригади обленерго.

Зараз ви читаєте новину «"Сніговий апокаліпсис": діти не підуть завтра до школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути