пʼятниця, 23 жовтня 2020 13:19

Смертельна аварія в Харкові: що розповіла мати підозрюваного

Смертельна аварія в Харкові: що розповіла мати підозрюваного
У Київському райсуді Харкова обирають запобіжний захід 19-річному Дмитру Габишеву. Він за кермом Toyota Land Cruiser влаштував ДТП із двома загиблими. Фото: t.me/vekha

У Київському райсуді Харкова сьогодні, 23 жовтня, обирають запобіжний захід 19-річному Дмитру Габишеву. Водієві Toyota Land Cruiser, який влаштував ДТП із двома загиблими, загрожує до 10 років позбавлення волі.

На засідання приїхала мати підозрюваного – Вікторія. Каже, її син визнає провину. Причиною ДТП назвала "молодість і дурість".

"Мені дуже шкода, що помилка мого сина призвела до трагічних наслідків. Думаю, що це молодість і дурість. Він помилився, він винен і понесе покарання", - сказала Габишева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їхав на роботу: колеги показали фото загиблого підполковника ДСНС і його доньки

Підтвердила, що її син не вперше сів за кермо п'яний. Торік його вже зловили напідпитку - присудили штраф і відібрали права на рік. Цього разу авто взяв у товариша. Їхав з Олексіївки в бік Салтівки (райони Харкова. - Gazeta.ua). Запевнила, що їхня сім'я намагатиметься максимально допомогти родині загиблих.

"Якщо потерпілі приймуть допомогу – зробимо все від нас залежне, щоб хоч якось загладити провину. Якщо це взагалі реально зробити. Але ніхто сина не витягуватиме. Мій чоловік на пенсії, тож ніяких зв'язків не буде. Ще раз просимо вибачення у всіх, кому заподіяли стільки болю", - додала Вікторія Габишева.

Аварія сталася вранці 21 жовтня на кільцевій дорозі Харкова. Toyota Land Cruiser, за кермом якої був Дмитро Габишев, у лоб протаранила ЗАЗ. У ньому їхали підполковник ДСНС 41-річний Дмитро Азаренков із донькою 15-річною Анастасією. Обоє загинули на місці. Габишев сів за кермо п'яний. Розповідав, що не він був водієм. На місце аварії одразу приїхав його батько, ексначальник відділу поліції метрополітену Харкова Олександра Габишев. Забороняв синові будь-що розповідати.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна аварія в Харкові: що розповіла мати підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути