вівторок, 08 жовтня 2019 16:35

Смертельна аварія із поліцейськими під Миколаєвом: назвали попередні причини

Смертельна аварія із поліцейськими під Миколаєвом: назвали попередні причини
8 жовтня на трасі "Миколаїв-Херсон" у лоб зіткнулися Toyota Camry і Lexus GX 460. Загинули двоє поліцейських. Фото - facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Винуватцем аварії, у якій загинули заступник начальника поліції Миколаївщини Сергій Сидоренко і начальник управління протидії наркозлочинності Володимир Іллічко, ймовірно є водій іншого авто - Lexus GX 460.

Він або пішов на обгін, або заснув за кермом, припускають поліцейські. Про це повідомляє "Сегодня" із посиланням на власні джерела в Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Планував одружитися: розповіли про загиблого в ДТП офіцера поліції

"Поліцейські їхали з Херсона до Миколаєва в автомобілі Toyota Camry. Встановлено, що під час руху вони перебували на своїй смузі руху. Сталося лобове зіткнення з автомобілем Lexus, який їхав з Києва. Водій цього авто або заснув за кермом, або виконував обгін - це встановлює слідство. Він вижив і зараз знаходиться в реанімації ", - розповіли в Нацполіціі.

За даними рятувальників Миколаївської області, удар від зіткнення був настільки сильним, що автомобіль Toyota Camry перетворився в зім'яту купу заліза. Загиблих діставали з авто за допомогою гідравлічного інструменту.

Аварія сталася близько 8:00 8 жовтня на трасі "Миколаїв-Херсон". Автомобілі Toyota Camry і Lexus GX 460 зіткнулися в лоб. У результаті ДТП на місці загинули заступник начальника ГУНП у Миколаївській області Сергій Сидоренко, він був за кермом. І начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП у Миколаївській області Володимир Іллічко. За кермом іншого авто був киянин Олександр Котін.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна аварія із поліцейськими під Миколаєвом: назвали попередні причини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути