Ексклюзиви
вівторок, 08 жовтня 2019 12:43

Загибель офіцерів поліції: хто був у іншому авто

Загибель офіцерів поліції: хто був у іншому авто
За кермом Lexus GX 460, який у лоб зіткнувся із Toyota Camry офіцерів поліції під Миколаєвом, був киянин Олександр Котін. Фото - novosti-n.org

За кермом позашляховика Lexus GX 460, який зійшовся у смертельному зіткненні із Toyota Camry офіцерів поліції під Миколаєвом, був киянин Олександр Котін.

Він у важкому стані в реанімації лікарні швидкої медичної допомоги. Попередньо - отримав складний перелом кісток тазу, повідомляють "Новини-N.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський загинув у ДТП

Усі обставини аварії встановлюють слідчі. Свідків і тих, хто має записи відеореєстраторів, просять телефонувати за тел. (063)046-39-38, 102, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Аварія сталася близько 8:00 8 жовтня на трасі "Миколаїв-Херсон". Автомобілі Toyota Camry і Lexus GX 460 зіткнулися в лоб. У результаті ДТП на місці загинули заступник начальника ГУНП у Миколаївській області Сергій Сидоренко, він був за кермом. І начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП у Миколаївській області Володимир Іллічко.

Зараз ви читаєте новину «Загибель офіцерів поліції: хто був у іншому авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути