Ексклюзиви
пʼятниця, 03 серпня 2018 07:43

Смерть у стоматолога: від чого могла померти жінка

Смерть у стоматолога: від чого могла померти жінка
Версій щодо смерті жінки на прийомі у стоматолога може бути кілька: тромб, проблеми із серцем та реакція на анастезію. Фото - ТСН

Версій щодо смерті жінки на прийомі у стоматолога може бути кілька: тромб, проблеми із серцем та реакція на анастезію. За попередніми даними причиною стала остання, хоча лікар мав би знати протипоказання своєї постійної клієнтки.

Жінці стало зле через півгодини після анестезії. Медики викликали "швидку" і самі намагалися надати допомогу, але врятувати клієнтку не вдалося, передає ТСН.

За словами працівників стоматологічної клініки, загибла приходила до них не вперше. Присягаються, що нічого, крім анестезії, жінці не вводили. Таким чином, відповіді про причину смерті має надати патологоанатом.

Фахівці зі свого боку кажуть, що лікар міг зробити все правильно, за протоколом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігорю Козловському стоматолог пошкодив 20 зубів

"Лікар міг усе зробити правильно, за протоколом, а це могла бути реакція уповільненого типу. На шостий раз може сенсибілізація (біологічний процес, унаслідок якого підвищується чутливість організму щодо повторної дії на нього чужорідних речовин –Gazeta.ua) накопичитися до того ступеню, який проявить невідкладний стан", - каже лікар-анестезіолог.

Про саму загиблу відомо, що їй 48 років, вона із заможної родини. Рідні із журналістами спілкуватися відмовилися.

Смерть жінки розслідує поліція. Відкрили кримінальне провадження за статтею службова халатність. Справу можуть перекваліфікувати після проведення експертиз.

У Києві в стоматологічному центрі на вулиці Воздвиженська, 16А на прийомі у лікаря померла пацієнтка. Це сталося 2 серпня близько 11:00.

Зараз ви читаєте новину «Смерть у стоматолога: від чого могла померти жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути