четвер, 19 жовтня 2017 10:35

"Шматок металу прилетів у обличчя": свідки трагічної аварії у Харкові розповіли подробиці

"Шматок металу прилетів у обличчя": свідки трагічної аварії у Харкові розповіли подробиці
У Харкові на вул. Сумській автівка влетіла у людей, що чекали на зелений світлофор. Фото: facebook.com

Свідки вчорашнього ДТП у Харкові розповіли подробиці трагедії. Стверджують, що зіштовхнулися Lexus та Volkswagen, в результаті чого Lexus відкинуло у натовп. Загинули 5 людей, ще шестеро травмовані. Активісти підозрюють, що за кермом Lexus була 20-річна Олена Зайцева.

Про це повідомив "24 канал".

Аварія сталася у центрі Харкова, біля станції метро Історичний музей. Під великим "градусником" зустрічається молодь та закохані пари. Тому навколо завжди людно. На власні очі бачила ДТП продавчиня квітів Анна.

"Я бачила удар, як крутиться машина. Перший раз її сильно крутонуло, потім вона перекинулася. Підбігли якісь хлопці, стали перевертати машину на колеса. Дуже страшно! Я такого ще не бачила - навіть світлофор знесений. Машина не наїхала, вона знесла людей", - сказала Анна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перекинувся мікроавтобус з пасажирами

Після зіткнення тіла загиблих лежали на асфальті протягом кількох годин. Поліція припаркувала автівки біля трупів, щоб закрити їх від сторонніх людей. Крізь натовп прорвалася висока білявка. Підозрювала, що постраждав її коханий. Полісмен пропустив дівчину до постраждалих, проте її підозри не підтвердилися.

Ті, кому вдалося вижити, згадують момент ДТП.

"Коли я прийшов до тями, я побачив людей, яким не так пощастило. У мене розсічення, струс мозку. Пам'ятаю, як з другом переходив дорогу на зелене світло. Скрип шин, коліс, скрегіт металу. Я розумію, що щось мені летить просто в обличчя. Потім мене друг піднімає, я приходжу до тями, усвідомлюю, що мені шматок металу прилетів у обличчя", - сказав Володимир, один з потерпілих.

Олена Зайцева, яка могла керувати автівкою Lexus, є прийомною донькою місцевого бізнесмена Василя Зайцева. Він керівник та власник компанії "Укренергочермет". На нього зареєстрований і Lexus.

У поліції Харківщини назвали імена деяких загиблих та поранених у ДТП, що сталося ввечері 18 жовтня. Серед загиблих - 28-річна Кобисева Ніна Львівна, Євтєєв Олександр Сергійович, 27 років, Умаєва Олена. Серед травмованих - Берченко Олена Ігорівна, 25 років, Неудачин Юрій Юрійович, 24 роки, Нестеренко Оксана Василівна, 36 років. Ще встановлюються особи двох жінок, які перебувають в лікарнях.

Зараз ви читаєте новину «"Шматок металу прилетів у обличчя": свідки трагічної аварії у Харкові розповіли подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути