понеділок, 31 березня 2014 10:02

Слідство оскаржить домашній арешт зірки Антимайдану Топаза

Слідство оскаржить домашній арешт зірки Антимайдану Топаза

МВС розраховувало на жорсткіші санкції щодо активіста Антимайдану Ігоря Крамського (на прізвисько "Топаз")і планує подавати апеляцію на рішення Ленінського райсуду Харкова.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"МВС розраховувало на більш жорстку санкцію для деякого "Топаза", якого затримали два дні тому в Харкові - за підозрою в низці злочинів у Києві та Харкові. Проте суд виніс лише цілодобовий домашній арешт", - написав Аваков.

"Маю обґрунтовані претензії до цього вердикту суду. Слідство буде подавати апеляцію. Вважаю, що ми маємо серйозну проблему в судових органах у Харкові. Ведеться перевірка оперативної інформації", - додав міністр.

"Знову скажуть, що міністр тисне на суд (як у випадку із затриманим судом Бакуліним вже говорили). Відповім - нітрохи не бувало - це наша процесуальна публічна позиція. Досить незрозумілих судових чудес "під столом", - наголосив Аваков.

Як відомо, харків'янин Крамський був учасником охорони Антимайдану в Маріїнському парку в Києві. Став відомий за позивним "Топаз" після появи в мережі відео, знятого в таборі Антимайдану.

Нагадаємо, 1 березня організований Харківською міськрадою мітинг "примирення" завершився штурмом ОДА. У результаті постраждало 68 осіб. За фактом масових заворушень у Харкові порушено кримінальне провадження, в рамках якого і затримали "Топаза".

Зараз ви читаєте новину «Слідство оскаржить домашній арешт зірки Антимайдану Топаза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути