четвер, 13 травня 2021 07:42

"Скоро повернуся" - жінка, яка відтяла доньці голову, пише односельцям листи

"Скоро повернуся"  - жінка, яка відтяла доньці голову,   пише односельцям листи
Тетяну П'янову із села Подвірки на Харківщині, яка гуляла з відрізаною головою 13-річної доньки, суд визнав психічно хворою. Жінку відправили на примусове лікування. Фото: facebook.com/Кристина Пьянова

Тетяна П'янова із Подвірок на Харківщині, яка зарізала доньку 13-річну Христину й відтяла їй голову, знаходиться у психіатричній лікарні.

Звідти пише листи подрузі. Каже, що скоро повернеться в село, психлікарню зачиняють. Про це розповіла місцева депутатка Тетяна Пантелєєва.

"Після затримання і арешту П'янова перебуває в психіатричній лікарні в Дніпрі. Звідти через день пише своїй подрузі Юлі. Каже, що скоро повернеться в село через те, що психлікарню нібито зачиняють. Але, як розумієте, це маячня. Вона визнана неосудною, тому ні про яке повернення не йдеться. Проте люди бояться, особливо на тлі того, що з психлікарнями ситуація в країні дійсно непроста", - каже жінка, передає "Сьогодні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віддала ікони і затулила дзеркала: обезголовлення 13-річної дівчини обростає новими подробицями

Втім, побоювання селян, схоже, безпідставні. П'янова за рішенням суду була госпіталізована в психіатричну лікарню суворого режиму, розповів прессекретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

"Якщо не буде поліпшень її здоров'я, то там вона залишиться назавжди", – каже Чубенко

Напередодні річниці смерті 13-річної Христини її односельці зібрали гроші і купили надгробний пам'ятник.

30 квітня торік в одному зі спальних районів Харкова патрульний екіпаж затримав оголену жінку, яка в одній руці тримала ніж, в іншій - пакунок. Поводила себе неадекватно і намагалася втекти, розмахувала ножем. У пакеті була людська голова. За дві години з'ясувалося, що жінку звати Тетяна П'янова, їй 38 років. Живе в селі Подвірки Дергачівського району. А голова в пакеті належить її доньці 13-річній Христині. Її обезголовлене тіло знайшов у будинку дядько й зателефонував у поліцію. Експертиза показала, що Тетяна вдарила свою доньку ножем щонайменше 20 разів і відтяла їй голову. У жовтні торік жінці винесли вирок. Суд визнав її психічно хворою. Жінку відправили на примусове лікування.

Зараз ви читаєте новину «"Скоро повернуся" - жінка, яка відтяла доньці голову, пише односельцям листи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути