неділя, 18 серпня 2019 17:44

Скористався ситуацією: з'явилося відео втечі "наркокороля" від СБУ

Скористався ситуацією: з'явилося відео втечі "наркокороля" від СБУ
15 серпня в аеропорту "Бориспіль" під час екстрадиції до Ізраїля скоїв втечу наркоторговець - громадянин Ізраїлю Амос Дов Сільвера. Фото- Ракурс

Камери спостереження в аеропорту "Бориспіль" зафіксували момент втечі громадянина Ізраїлю Амоса Дов Сілвера. Він засновник мережі поширення канабісу Telegrass.

На запису можна побачити, як Дов Сілвер, якого повинні були екстрадувати до Ізраїлю, проходить через металошукач. Деякий час стоїть, чекаючи проходу співробітника СБУ, який супроводжував його. А потім, помітивши що того не пускають в термінал, просто йде. Відповідне відео було опубліковано в Telegram каналі "Київ Оперативний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наркобарон планував залишити в камері доньку замість себе

"А ось вам і відосік, як наркобарон, оголошений у міжнародний розшук, втік від СБУ. Схоже, що причиною став прикордонник (або працівник аеропорту), який не хотів пускати співробітника СБУ до терміналу через те, що той мав зброю. Наркобарон не розгубився і скористався цією ситуацією і втік", - йдеться у підпису до відео.

15 серпня пізно ввечері в аеропорту "Бориспіль" під час екстрадиції до Ізраїля скоїв втечу наркоторговець - громадянин Ізраїлю Амос Дов Сільвера. Він зник, коли з нього зняли електронний браслет, вже за межами паспортного контролю в зоні "дьюті фрі". Напередодні СБУ повідомила про затримання Сільвера. Крім того, ДБР затримано трьох співробітників спецслужби, які підозрюються у допомозі втечі іноземця. Уночі 18 серпня Сілвера таки видворили з України.

Зараз ви читаєте новину «Скористався ситуацією: з'явилося відео втечі "наркокороля" від СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути