неділя, 30 грудня 2018 17:44

Школярка раптово померла на новорічному святі

Школярка раптово померла на новорічному святі
Школярка знепритомніла і померла на новорічному святі. Фото: Informator

У селі Бариш Тернопільської області 28 грудня під час новорічного ранку померла школярка.

Як зазначається, дівчинка знепритомніла прямо на сцені, їй почали надавати допомогу медики, однак згодом школярка померла. Про трагедію розповів депутат Бучацької міськради Анатолій Дубина в Facebook.

"28 грудня в школі проводились заходи до новорічно-різдвяних свят, учні 5-8 класів проводили новорічний ранок до 14 год і Даринка, учениця 6 класу брала активну участь. З 15 год розпочалося новорічне свято для учнів 9-11 кл і Даринка була на цьому святі як глядач. Коли запросили бажаючих на сцену, Даринка виявила бажання і вийшовши на сцену відразу втратила свідомість. Вчитель і один з батьків винесли Даринку з приміщення на свіже повітря. Надавали допомогу шкільна медсестра і медсестра з геріатричного центру, робили все можливе. Не гаючи часу сільська швидка допомога в супроводі шкільної медсестри і заступника директора з виховної роботи везли Даринку на зустріч районній швидкій, з якою зустрілися на початку села",- йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У під'їзді знайшли новонароджену дитину

Районна "швидка" забрала дівчинку вже в стані клінічної смерті, врятувати дівчинку медики не змогли. Лікарі перевірили амбулаторну картку дитини, результати обстежень, однак причину трагедію з'ясувати не вдалося. Зараз тіло знаходиться в Тернополі, проводиться судово-медична експертиза.

У Новій Каховці на Херсонщині виявили тіло 18-річного студента місцевого технікуму. Хлопець повісився у своїй кімнаті гуртожитку.

Зараз ви читаєте новину «Школярка раптово померла на новорічному святі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути