пʼятниця, 31 березня 2017 18:29

Школяр заступився за матір і вбив вітчима

Школяр заступився за матір і вбив вітчима
Пасинок вбив вітчима ФОТО: tp.npu.gov.ua

На Тернопільщині 8-класник заступився за матір і до смерті побив вітчима. Інцидент стався 29 березня, у селі Боків Підгаєцького району.

Про це інформує відділ комунікації поліції області.

"Між чоловіком та жінкою зав'язалася сварка, яка переросла в бійку. Свідком цього став 15-річний пасинок. Хлопець вирішив захистити матір і вдарив вітчима в обличчя. Чоловік був п'яний. Тому не втримався на ногах і впав. Лежачому вітчиму школяр завдав ще кілька ударів. Матір із сином викликали поліцію. Думали, щоб приїхали і вгамували чоловіка. Однак він уже був мертвий. Лікарі "швидкої" на місці констатували смерть", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син 2 місяці прожив поруч із убитою матір'ю

Загиблий 50-річний чоловік разом із жінкою та пасинком приїхали на Тернопільщину з Донбасу. Неповнолітній у скоєному зізнався. Вирішують питання про обрання хлопцеві міри запобіжного заходу.

На Рівненщині 16-річна донька всадила батькові ніж у спину. Між нею і захмелілим батьком виникла чергова побутова сварка. Розізлившись, дівчина вирішила поквитатися з ним. До правоохоронців звернулася односельчанка. Нападницю затримали. 61-річного чоловіка забрали до лікарні. Дівчині загрожує від 5 до 8 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Школяр заступився за матір і вбив вітчима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути