середа, 10 березня 2021 10:40

Скляна підлога рухнула під ногами: у Чехії загинула 27-річна українка

Скляна підлога рухнула під ногами: у Чехії загинула 27-річна українка
У Чехії загинула заробітчанка з Івано-Франківщини 27-річна Оксана Василів. Сиротою залишився 4-річний син. Фото: facebook.com/Оксана Василів

У Чехії загинула заробітчанка із села Гринівці Тлумацького району Івано-Франківщини 27-річна Оксана Василів.

Українка працювала на реконструкції будівлі банку. Впала з висоти, коли під нею провалилася скляна підлога, розповіла сестра загиблої Галина.

"Це сталося 1 березня. Спочатку ми отримували різні версії від людей, які були там. Говорили, що вона впала зі сходів, потім говорили, що вона впала з 4-го поверху. Але остаточна версія, яку нам передали від правоохоронців Чехії, – вона провалилася крізь скляну поверхню. Чи то їй доручили там прибратися, чи то вона сама так вирішила, ми не знаємо. Але факт у тому, що вона піднялася на верхній поверх і стала на це скло. Воно не витримало, і вона впала з висоти 15-20 метрів", – каже сестра загиблої, передає Оbozrevatel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бельгії українця у вантажівці розчавив поїзд

Це була вже не перша поїздка Оксани на заробітки в Європу. У Чехію вона поїхала після 2 місяців роботи в Польщі. Матері говорила, що робота важка, але платять добре, тому там працюватиме.

Її синові Давиду влітку виповниться 4 роки. Він живе з бабою – матір'ю загиблої.

Коли тіло Оксани привезуть в Україну, поки що невідомо. Поліція Чехії ще веде розслідування, яке може розтягнутися до 2 тижнів. Сім'я загиблої українки збирає гроші на перевезення тіла. Сума велика, допомагають усі, хто знав жінку і її сім'ю.

У Польщі в місті Катовіце Сілезького воєводства 55-річний українець, який працював на спорудженні стометрової будівлі, зірвався з риштовань. Інцидент стався на будмайданчику хмарочоса Global Office Park, де заробітчанин зірвався з будівельних конструкцій споруджуваного офісного будинку.

Зараз ви читаєте новину «Скляна підлога рухнула під ногами: у Чехії загинула 27-річна українка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути