середа, 03 лютого 2021 10:40

Українець у Польщі упав з дванадцятого поверху

Українець у Польщі упав з дванадцятого поверху
Чоловік був на 12-му поверсі й упав на 11-й. Внаслідок падіння він отримав травму голови і знепритомнів Фото: pixabay.com

У Польщі в місті Катовіце Сілезького воєводства 55-річний українець, який працював на спорудженні стометрової будівлі, зірвався з риштовань.

Інцидент стався на будмайданчику хмарочоса Global Office Park, де заробітчанин зірвався з будівельних конструкцій споруджуваного офісного будинку, пише Dziennik Zachodni. Чоловік був на 12-му поверсі й упав на 11-й. Унаслідок падіння він отримав травму голови та знепритомнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє братів з України загинули в Чехії. Третій – у лікарні

Пожежна машина, яка приїхала рятувати українця, не змогла під'їхати до нього близько, щоб зняти з будівлі драбиною. Тоді пожежники почали надавати чоловікові долікарську допомогу нагорі.

Щоб врятувати чоловіка, довелося викликати спеціалізовану висотно-рятувальну групу з міста Радзьонкув. Їм вдалося спустити потерпілого за допомогою будівельного крана. Вся операція з порятунку тривала близько 2 год. Українця доправили у важкому стані в лікарню міста Сосновець.

У польському Хочішеві в Любуському воєводстві 52-річний українець загинув на залізничному переїзді. Він за кермом вантажівки TIR виїхав на рельси прямо перед потягом.

Зараз ви читаєте новину «Українець у Польщі упав з дванадцятого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути