вівторок, 05 листопада 2019 07:59

Скандального прокурора Кулика спіймали на новій афері

Скандального прокурора Кулика спіймали на новій афері
Скандальний прокурор Генеральної прокуратури Костянтин Кулик добудував поверх в елітному житловому комплексі. Фото - Bihus info

Фігурант кількох гучних скандалів прокурор Генеральної прокуратури Костянтин Кулик добудував поверх в елітному 13-поверховому житловому комплексі Diplomat Hall на Жилянській у центрі Києва.

Квартира на 100 квадратних метрів у цьому комплексі коштує $300 тис., йдеться у розслідуванні журналістів програми "Наші гроші" на Bihus info.

У житловому комплексі Diplomat Hall на Жилянській, 59 у власності у сім'ї Кулика є дві квартири загальною площею понад 400 кв.м., два гаража і одне приміщення на даху на 88 кв.м. Одна з квартир записана на співмешканку Кулика Ірину Німець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний прокурор Кулик провалив переатестацію

Журналісти пишуть, що фахівці Київської райдержадміністрації приїжджали в ЖК з перевіркою і в своєму звіті написали, що будівництва додаткового, 14-го, поверху не побачили. Також в Єдиному реєстрі документів відсутня інформація про видачу документів, що дають право на будівництво об'єкта по вулиці Жилянській, 59, приміщення 1420.

Крім того, будівництво "поверху Кулика" не погоджував ні Департамент з питань державного архітектурно-будівельного контролю Києва, ні Державна архітектурно-будівельна інспекція.

Костянтин Кулик свого часу став першим обвинуваченим за незаконне збагачення. 2017 року антикорупційні органи встановили, що Кулик придбав квартири в центрі Києва, які зареєстрував на свою цивільну дружину й матір, й паркомісця. Ці активи не були відображені у декларації чиновника. Крім того, екс-прокурор сил АТО не вказав у декларації за 2013 рік авто Toyota Land Cruiser 100, яким він почав користуватися у 2010 році на підставі довіреності, виданої Володимиром Жиліним – батьком одного з лідерів терористичної організації "Оплот" Євгена Жиліна.

Зараз ви читаєте новину «Скандального прокурора Кулика спіймали на новій афері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути