середа, 25 липня 2018 08:44

Прокурор за час розслідування проти нього заробив більше мільйона гривень

Прокурор за час розслідування проти нього заробив більше мільйона гривень
Справу щодо прокурора Кулика порушили у грудні 2015 року через підозру в незаконному збагаченні. Фото: з відкритих джерел

Колишній військовий прокурор сил АТО, а тепер заступник начальника департаменту міжнародно-правового співробітництва Генпрокуратури України Костянтин Кулик за час розслідування проти нього про ймовірне незаконне збагачення офіційно заробив в органах прокуратури 1 240 394 грн.

Така інформація міститься в паперових деклараціях, а також на офіційному веб-порталі електронних декларацій, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Справу щодо прокурора Кулика порушили у грудні 2015 року. Вже у жовтні 2016 року йому висунули обвинувачення у справі про незаконне збагачення. Судовий розгляд триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У законі про антикорупційний суд знайшли "лазівку" у стару систему

За 2016 рік тоді ще військовий прокурор Кулик задекларував 479 450 грн доходу. Пізніше генпрокурор України Юрій Луценко, незважаючи на кримінальну справу, перевів Кулика до департаменту міжнародно-правового співробітництва ГПУ. На новій посаді за минулий рік прокурор отримав 648 466 грн доходу.

Уже в лютому цього року Костянтин Кулик вніс у декларацію ще 112 478 гривень доходу.

За даними НАБУ, з 2011 до 2015 року, перебуваючи на службі в органах прокуратури, Кулик отримав прибуток у понад 1 млн 670 тис грн. Водночас, повідомляє НАБУ, в цей же період витрати Костянтина Кулика склали близько 3,4 мільйона.

Європейський суд у Люксембурзі ухвалив рішення про скасування санкцій ЄС, запроваджених Радою Євросоюзу, проти екс-глави адміністрації президента Андрія Клюєва у березні 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор за час розслідування проти нього заробив більше мільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути