Ексклюзиви
середа, 08 лютого 2012 17:00

Скандальна аварія на Вінниччині: мер Немирова уникнув криміналу

Скандальна аварія на Вінниччині: мер Немирова уникнув криміналу

6 лютого колишній міський голова Немирова Вінницької області розповів, що на його сім'ю влада чинить тиск. Його сина Олександра, теперішнього мера Немирова, звинуватили у ДТП, що сталося 23 січня.

За словами Віктора Качура, ніякого ДТП не було.

"Тепер і влада це визнає. Адже про те, що Олександр збив людину вже не йдеться. Протокол склали через неправильний виїзд зі стоянки. Мовляв, здавав у бік пішохідного переходу. А на тій дорозі по іншому не можна, тому що напрямок руху йде тільки в один бік. Не розвертатися ж йому назустріч руху", - зауважив він.

Прокуратура провела перевірку по факту ДТП і у відкритті кримінальної справи відмовила.

"Це просто провокація з боку влади. У зв'язку з тим, що опозиційні сили висувають мене кандидатом в облраду по Липовецькому району. Вже 4 рази намагались мене зняти з виборчих перегонів. Останній раз придумали мені судимість. Я їм дві довідки приніс, що несудимий. Такий тиск чиниться. Вже в очі мені кажуть: "Зніміть кандидатуру, бо нічим добрим це не закінчиться". Які б не були погрози, свою кандидатуру не зніму", - запевнив Віктор Миколайович.

Віктор Качур обурений діями влади.

"Вже два тижні не дають спокою не мені, не моїм близьким. Придумали якусь нісенітницю і обмусолюють її зо всіх сторін. Таких адмінпорушень по Україні кожного дня стається сотні. Але чомусь тільки це активно висвітлюється в пресі. Впевнений, що і далі буде чинитися тиск на мене. Методи цієї влади всім добре відомі", - сказав Качур.

Постанови суду щодо адмінпорушень меру Немирова не пред'являли. Але ширяться чутки, що він має заплатити штраф розміром 850 грн.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна аварія на Вінниччині: мер Немирова уникнув криміналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути