середа, 01 лютого 2012 12:22

VIP-аварія на Хрещатику: досі на 100% невідомо, хто керував "Бентлі"

VIP-аварія на Хрещатику: досі на 100% невідомо, хто керував "Бентлі"

Розслідування за фактом резонансної аварії за участі дев'яти автівок, зокрема "Бентлі", яка сталася в Києві на перетині вулиць Хрещатик та Прорізної 10 листопада минулого року, і досі триває. Водночас регулювальник, який постраждав під час автопригоди, все ще знаходиться на лікарняному. Про це розповів начальник управління зв'язків із громадськістю МВС України, полковник міліції Володимир Поліщук.

"Відділ розслідування ДТП слідчого управління київської міліції й досі розслідує цю кримінальну справу. У цій справі вже проведено 14 судових експертиз, зараз триває судово-автотехнічна експертиза, яка, враховуючи технічні пошкодження, має встановити швидкість руху автомобіля "Бентлі", а також оцінити дії водіїв "Бентлі" та "Мерседеса" під час виникнення аварійної ситуації", - повідомив Поліщук, пише УНН.

Речник МВС також зазначив, що, згідно з висновками судово-дактилоскопічної експертизи, з великою ймовірністю можна припустити, що за кермом злощасного "Бентлі" сидів чоловік 1973 р.н., який одразу після ДТП назвався його водієм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Хрещатику: даішник лежав на асфальті, поки натовп фотографував "Бентлі"

"Деякі ЗМІ сумнівалися, що саме він був за кермом, говорили про якусь білявку, лунали деякі відомі прізвища. Утім, чи дійсно за кермом сидів цей чоловік – покаже слідство. У практиці бувають випадки, коли деякі люди, виявляючи, можливо, свої найкращі почуття до близьких, беруть усю провину на себе... До речі, згідно з висновками судово-дактилоскопічної експертизи, сліди пальців рук, виявлені при огляді місця ДТП в салоні автомобіля "Бентлі" на робочому місці водія, належать цьому громадянину", - пояснив Поліщук.

Говорячи про інспектора ДПС ГУМВС України у м. Києві Дмитра Целуйка, який саме регулював дорожній рух на перехресті, він зазначив, що той і досі перебуває на лікарняному.

"Що ж до постраждалого працівника ДАІ – він ще на лікарняному, на місці перелому на нозі у нього пластина", - зауважив полковник.

Нагадаємо, 10 листопада 2011 року у центрі Києва, на Хрещатику, сталася аварія за участю 9 автомобілів, серед яких - легковий автомобіль "Мерседес", "Бентлі" та вантажний автобус марки "Мерседес". В ДТП постраждав регулювальник, який працював на розі вулиць Хрещатика та Прорізної. У працівника ДАІ зламана нога.

Зараз ви читаєте новину «VIP-аварія на Хрещатику: досі на 100% невідомо, хто керував "Бентлі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути