середа, 29 січня 2020 15:06

Скандал у автобусі з російським фільмом: як покарали водіїв

Скандал у автобусі з російським фільмом: як покарали водіїв
Парамедик Ярина Чорногуз і волонтер Анастасія Конфедерат вийшли серед ночі на трасі з автобуса, водії відмовилися вимкнути російський серіал. Фото: Вісник

Водіїв автобуса Луцьк - Київ, які висадили з салону парамедика Ярину Чорногуз і волонтера Анастасію Конфедерат через прохання вимкнути російський серіал, покарали.

Чоловіків уже усунули з посади, повідомила компанія-перевізник у Facebook.

"Прийнято рішення про негайне відсторонення водіїв, і готується наказ про їхнє звільнення після повернення з відрядження", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Теплий" прийом чекав на водія, який висадив серед дороги волонтерку

На заміну екіпажу вже відправили інших водіїв, які закінчать рейс. Гроші за невикористану поїздку потерпілим уже повернули. Крім того, за їхніми даними, водії телефоном вже вибачилися за інцидент.

Також у компанії почали службове розслідування. Кажуть, що поки що їм незрозуміло, звідки в автобусі з'явилася флешка з російськомовними фільмами і чому водії проігнорували прохання пасажирок.

В автобусі сполученням Луцьк - Київ стався скандал. Парамедика Ярину Чорногуз і волонтера Анастасію Конфедерат висадили серед дороги через прохання вимкнути російський серіал. Чорногуз розповіла, що вона разом із подругою поверталася з Луцька, де поховала свого хлопця Миколу Сорочука - військовослужбовця, який загинув 22 січня на Донбасі. Але на водіїв це не справило враження.

Зараз ви читаєте новину «Скандал у автобусі з російським фільмом: як покарали водіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути