четвер, 02 листопада 2017 09:24

Скандал навколо військової частини в Одесі: чим все закінчилося

Скандал навколо військової частини в Одесі: чим все закінчилося
Конфлікт навколо військового аеродрому в Одесі вичерпано. Фото - Командування Повітряних Сил ЗСУ

Після того, як на території військової частини в Одесі знесли загорожу, між військовими та будівельниками розгорівся скандал. В ситуацію втрутилася керівництво області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі біля військового аеродрому готуються до штурму

За словами очільника Одеської ОДА Максима Степанова, обом сторонам конфлікту вдалося його залагодити, передає "Думская".

"Огорожу на аеродромі почали демонтувати згідно з тими домовленостями, які були досягнуті в понеділок, 30 жовтня", – заявив Максим Степанов.

Він розповів, що комерційній фірмі потрібна невелика ділянка землі на короткий термін. Але її можна буде використовувати лише з дозволу військових.

"Зараз всі порозумілися. Компанія-забудовник направила в Міноборони і ОДА лист на узгодження, який вже підписали. З військовими домовилися про створення чіткого реєстру землі. ОДА допоможе з оформленням всіх земельних документів, щоб майно військових стало дійсно недоторканним", – зазначив голова Одеської ОДА.

Вранці 29 жовтня у Одесі невідомі особи у балаклавах намагалися захопити аеродром Повітряних сил України. При цьому поліція Одещини спростувала заяву Повітряних сил ЗСУ, заявивши, що люди у балаклавах – будівельники.

Зараз ви читаєте новину «Скандал навколо військової частини в Одесі: чим все закінчилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути