Ексклюзиви
понеділок, 14 листопада 2022 11:43

Скандал на залізниці ‒ військового, який їхав з фронту, пасажири вигнали в тамбур
4

Черговий скандал стався в одному з поїздів Укрзалізниці. Військового, який їхав з Донецького напрямку у відпустку до Києва, пасажири вигнали в тамбур.

Двоє чоловіків поскаржилися провідниці, що від чоловіка "погано пахне". А та попросила військового їхати в тамбурі, де він провів 7 год. Про це в Instagram повідомила засновниця благодійного фонду "Країна нескорених" Любов Оліградська.

Жінка пише, що до неї звернулася донька військового.

Військового, який їхав з фронту, пасажири поїзда вигнали в тамбур, бо «погано пахне»
Фото: instagram.com/liubaoligradska
Військового, який їхав з фронту, пасажири поїзда вигнали в тамбур, бо «погано пахне»
Військового, який їхав з фронту, пасажири поїзда вигнали в тамбур, бо «погано пахне»
Військового, який їхав з фронту, пасажири поїзда вигнали в тамбур, бо «погано пахне»

"Дуже "ввічлива" провідниця попросила його вийти в тамбур і спати там, тому що від нього погано пахне", ‒ зазначила волонтерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поїзд до Херсона скоро буде" - Укрзалізниця

Пізніше у Укрзалізниці повідомили, що залагодили ситуацію. Чоловікові як вибачення запропонували компенсувати квиток на поїзд і придбати ще один. У пресслужбі компанії ситуацію назвали "неприємною" й запевнили, що "детально розібралися".

"Військового, який повертався додому, пасажири звинуватили у "поганому запаху" і виставили в тамбур вагона. Наші стюарди недостатньо чітко зреагували на ситуацію і не помітили конфлікту, дозволивши захисникові провести решту подорожі в тамбурі. Висновки наступні. Негайно організовуємо тренінг для стюардів із дбайливого і уважного ставлення до захисників, бо їм вистачає стресу за межами поїзда. Звертаємось до пасажирів по терпіння та повагу: від наших захисників не завжди пахне лавандою, але від них пахне сміливістю так, що ворог тікає на інший берег Дніпра. Якщо схожа ситуація трапиться на ваших очах, ми просимо сповістити про неї негайно ‒ начальникові поїзда, контактному центру або прямо у месенджері. І реагуватимемо блискавично", ‒ запевнили в Укрзалізниці.

У разі нових масштабних російських обстрілів об'єктів енергетичної інфраструктури Укрзалізниця може перейти на дизельні локомотиви. Керівництво залізниці намагається підлаштуватись до нових подій, повідомив голова правління УЗ Олександр Камишін.

Після 24-річної перерви відновили рух пасажирських потягів з Києва у Кишинів. У поїзді буде п'ять купейних вагонів та два плацкартних. Час у дорозі в один бік приблизно 13 год., повідомляє залізниця Молдови.

Зараз ви читаєте новину «Скандал на залізниці ‒ військового, який їхав з фронту, пасажири вигнали в тамбур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути