четвер, 10 січня 2013 13:25

Скандал на луганській шахті: керівництво називає гірників хуліганами

Скандал на луганській шахті: керівництво називає гірників хуліганами
Фото: hvylya.org

Керівництво відокремленого підрозділу "Шахта "Червоний партизан" ТОВ "ДТЕК "Свердловантрацит" (Луганська обл.) вважає незаконне проникнення на підприємство представників так званої "Незалежної профспілки міста Свердловська" (НПГС) хуліганською витівкою.

Керівництво шахти звернулося із заявою до правоохоронних органів з проханням про оцінку незаконних дій НПГС і видворенням їх з території шахти, говориться в офіційному повідомленні департаменту зі зв'язків з громадськістю ТОВ "ДТЕК".

За словами директора шахти "Червоний партизан" Євгена Кундрюкова, серед представників НПГС "практично немає людей, які працюють на шахті, тому вони не можуть виступати від імені трудового колективу, але при цьому заважають нормальній роботі підприємства".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зневірені гірники захопили дирекцію шахти Ахметова

Департамент зі зв'язків з громадськістю ТОВ "ДТЕК" також посилається на заяву голови Свердловської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктора Рогочого, який називає діяльність НПГС політичною і провокаційною.

За його словами, інтереси трудового колективу шахти "Червоний партизан", згідно з колективним договором, представляє виключно Профспілка працівників вугільної промисловості України, а "організація з сумнівною репутацією чисельністю в декілька десятків людей не може представляти його інтереси".

Як повідомлялося, група з 12 працівників відокремленого підрозділу "Шахта "Червоний партизан" в четвер зайняла кабінет директора підприємства з метою пред'явити вимоги до власника енергохолдингу "ДТЕК" Ріната Ахметова і голові Луганської облдержадміністрації Володимиру Пристюку.

Зараз ви читаєте новину «Скандал на луганській шахті: керівництво називає гірників хуліганами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути